Uluslararası İyilik Ödülleri sahiplerini buldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Uluslararası İyilik Ödülleri" programına katıldı. Erdoğan, iyiliği yaymayı, iyiye ve iyiliğe olan farkındalığı artırmayı hedefleyen "Uluslararası İyilik Ödülleri"nin Türkiye'de önemli bir ihtiyacı giderdiğini belirterek "'Dünyayı iyilik değiştirecek' şiarıyla çıktığımız iyilik seferberliği hamdolsun yoluna güçlenerek, daha da serpilerek devam ediyor." dedi.

Ahmet Aydemir

Nevşehir Esentepe Mahallesi’nde bulunan Taşlıbel Çiçekli Camii din görevlisi. Ahmet Aydemir sayesinde herkesin hayran kalacağı bir mekân hâline dönüştü. Ahmet Hoca, 1995 yılında saksılara çiçekler ekip camiye getirdi. Bir süre sonra çocukların camiye gelmesini sağlamak için çiçeklere çocukların ismini verdi. Bu sayede 300 çocuk 300 çiçekle adeta kardeş oldu. Ahmet Hoca hem çocukların camiye gelmelerini sağlamış hem de onlara sorumluluk vermiş oldu. Böylece Taşlıbel Çiçekli Camii hem çocuk açtı hem de çiçek açtı. Caminin yanına bir de aşevi yapan Ahmet Hoca, her gün yüzlerce fakir fukaranın orada yemesini, içmesini sağlayarak büyük bir faaliyete daha imza atmış oldu.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi Demet Akalın'dan Hande Erçel'i kızdıracak yorum