Uludağ’ın karlı zirvesi İstanbul’dan yeniden görüldü!

Türkiye’nin en önemli kış turizmi merkezlerinden Uludağ, İstanbul’dan bir kez daha görüntülendi. Marmara Bölgesi'nin gözbebeği olan Uludağ, koronavirüs pandemisinde kapanma nedeniyle hava kirliliğinin azaldığı zamanlarda da İstanbul’dan görülebilmiş ve bu nedenle gündem olmuştu.

This browser does not support the video element.

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı koronavirüs pandemisinde İstanbul’un belli noktalarından Uludağ’ın görülebilmesi gündem olmuştu.

Sosyal medyada da gündem olan “İstanbul’dan Uludağ’ın göründüğü”ne yönelik tartışmalara uzmanlar ise, koronavirüsün yayılmasına yönelik uygulanan tedbirlerin, Marmara Bölgesi’nin havasına olumlu yansımasının sonucu olduğu şeklinde yorumlamıştı.

BİR KEZ DAHA GÖRÜNTÜLENDİ

Kış turizminin önemli merkezlerinden biri olan Uludağ, İstanbul’dan bir kez daha görüntülendi.

Kuş gözlemcisi ve fotoğrafçısı Ömer Toy, geçtiğimiz günlerde İstanbul Sarıyer Gözlem Kulesi’nden çektiği Uludağ manzarasını sosyal medya hesabından paylaştı.

Bursalı yaban hayatı fotoğrafçısı Alper Tüydeş’in de etiketlendiği fotoğraf, kısa sürede çok sayıda kullanıcı tarafından beğenildi ve paylaşıldı.

Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye bakın ne sürmüşler İstanbul'un göbeğinde trafikte korkunç anlar! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler! O anlar kamerada... DAMAK ÇATLATAN KEBAPLARA BİR DE BURADAN BAKIN…