Ukraynalı yaşlı adam, tüfekli Rus askeriyle yumruk yumruğa kavga etti!

Ukraynalı yaşlı bir adam elinde tüfeği olan işgalci Rus askerine yumruklarıyla saldırdı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

This browser does not support the video element.

Ukrayna halkının direniş görüntülerine etkileyici bir tanesi daha eklendi. 

Yüksek binalardan oluşan bir kompleksin bahçesinde yaşlı bir Ukraynalı sivil, elinde tüfeği olan işgalci Rus askeriyle yumruk yumruğa kavga etti. 

Görüntülerde yaşlı adam işgalci Rus askerinin yüzüne sağ yumruğunu sağlam bir şekilde isabet ettiriyor. Sersemleyen Rus askeri ise tüfeğine sarılarak yere ateş ediyor.

Öte yandan yanlarındaki bir binanın yüksek bir katında bulunan balkondaki diğer Rus askerlerinin aşağıdaki kavgayı eğlenerek izlediği görülüyor.

Tüfeğine sarılan ve ateş eden askerin karşısında en ufak korku belirtisi göstermeyen yaşlı adam sosyal medyada gündem oldu.

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği!