Ukrayna'daki savaş sivilleri vuruyor: Kentlerden çıkamayanlar metro hattında yaşıyor

Ukrayna'daki savaş 18 gündür devam ederken sivillerin zorlu koşullara karşı mücadelesi sürüyor. Harkov'dan çıkamayan siviller metro hatlarında yaşamaya devam ediyor. Cephe hattı yakınında bulunan mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerine de gıda yardımı ve ilaç ulaştırılıyor.

Ukrayna'daki insani durum, Rus ordusunun şehir ve kasabalardaki yerleşim yerlerini sürekli bombardımanı nedeniyle kötüleşmeye devam ediyor.

Bombardıman nedeniyle Harkov'dan çıkamayan çok sayıda sivil metro istasyonlarında yaşamaya çalışıyor. Kentte bombalar nedeniyle birçok bina hasar gördü ve yaşanılmaz hale geldi.

Harkov'da bazı sığınakların belli bölümleri yiyecek ve insani yardım toplamak için ya da yerinden edilmiş muhtaç insanlar için yemek hazırlanırken mutfak olarak kullanılıyor.

Her gün yüzlerce kişinin sığınak olarak kullandığı ve hayatta kalmaya çalıştığı metro istasyonlarına yiyecek yardımı sağlanıyor.

Cephe hattı yakınında bulunan mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerine de gıda yardımı ve ilaç ulaştırılıyor.

Kenti terk edemeyen birçok insanın sığınak olarak kullandığı metro istasyonlarında yaşam mücadelesi fotoğraflara yansıdı.

Zarafetin İfadesi: Abiye Elbiselerin Büyüsü Cirosunda düşüş yaşayan Starbucks Türkiye ürünlerine zam yaptı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu!
Sonraki Haber