Ukrayna ve Belarus arasında kritik görüşme: Zelinskiy duyurdu

Ukrayna Devlet Başkanı Zelinskiy ile Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko bir görüşme gerçekleştirdi. Zelinskiy daha önce yaptığı açıklamada Belarus üzerinden gelen saldırıların durmasını istemişti.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko ile görüştü. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Telegram hesabından Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko ile görüştüğünü açıkladı.

Zelenskiy dün yaptığı açıklamada müzakerelerin Minsk'te gerçekleşmesinin tek şartının, Belarus üzerinden yapılan saldırıların durdurulması olduğunu söylemişti.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, telefonla görüştüğü Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko'dan Rus birliklerin Belarus'tan en hızlı şekilde ayrılmasını talep etmişti.

Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği askeri operasyonda yer almadıklarını duyurmuştu.

İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KDV açıklaması! Yarışmacılardan Filistin mesajı geliyor! 8 Mayıs 2024 at yarışı programı belli mi? Hangi hipodromlarda koşu var
Sonraki Haber