Fırtına'da Uğurcan Çakır tedirginliği

Trabzonspor'a Uğurcan Çakır'dan kötü haber geldi. Sağ bacak üst adalesinde ağrı hisseden milli kaleci antrenmana katılamadı. Fransa'nın Rennes takımıyla anılan Uğurcan'ın kontrolleri yapıldıktan sonra tedavisine başlanacağı belirtildi.

Trabzonspor, Süper Lig’in 4. haftasında cuma günü deplasmanda Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, sol üst adalesinde zorlanma olan Uğurcan Çakır, sağ kasığında ağrısı bulunan Abdulkadir ve bağırsak enfeksiyonu geçiren Diabate katılmadı. Takımdan ayrılması gündemde olan ve Fransa'nın Rennes takımının sıkı markaj uyguladığı Uğurcan'ın idmana çıkmaması kafaları karıştırdı.

EKUBAN TAKIMA DÖNDÜ

Yaşadığı sakatlığın ardından tedavisi tamamlanan Ekuban, bugün takımla birlikte çalışmalara başladı. Ganalı forvet oyuncusunun Gaziantep FK maçı kadrosunda yer alması bekleniyor.

Trabzonspor’da daha önce hücum futbolu oynatmak istediğini açıklayan teknik direktör Eddie Newton, antrenmanlarda da öğrencilerine sık sık hücuma yönelik uyarılarda bulunuyor. 

Arda Güler Cadiz maçına ilk 11'de başlayacak Acun Ilıcalı'nın acı günü! Amcası hayatını kaybetti Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Sonraki Haber