Uğur Dündar'dan Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri: Vatandaşı küçümsemek...

Gazeteci Uğur Dündar, ikinci tura kalan seçimlerin ardından sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır eleştirilerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Seçimleri’nin ilk turu tamamlanırken, adaylar %50+1 oya ulaşamadı ve seçim ikinci tura kaldı. 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur öncesi Milletvekili seçimlerinde ise AK Parti yine en önde bitirmeyi başardı.

UĞUR DÜNDAR'DAN KILIÇDAROĞLU'NA ELEŞTİRİ

Gazeteci Uğur Dündar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'na sert eleştirilerde bulundu. Hatırlanacağı gibi Dündar, Ekrem İmamoğlu'nun Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olması yönünde çok çaba göstermiş fakat aday olarak Kemal Kılıçdaroğlu gösterilmişti.

Seçimin ilk turunda muhalefetin beklediği sonuçların çıkmamasının ardından Dündar da Twitter hesabından “Vatandaşı küçümsemek, kendi aczini ve başarısızlığını itiraftan kaçmanın bir yoludur!" diyerek ağır bir eleştiride bulundu.

Uğur Dündar ayrıca CHP'nin birçok ilde oyunun artmamasını ve aday gösterilen milletvekili adaylarını da şu sözlerle eleştirdi:

"CHP'nin Mersin ve Erzincan'daki büyük oy artışları niçin diğer illerde olmadı. Demek ki aday listesi seçmenin beklentisi doğrultusunda ve çok çalışan isimlerden oluşturulursa, bu sağlanıyor. Mersin'in lokomotifi Ali Mahir Başarır ve Erzincan'da Mustafa Sarıgül'ü kutluyorum”

Erman Toroğlu'dan İsmail Kartal'ın şampiyonluk sözlerine bomba cevap! Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı İskenderun'da şimşekler gökyüzünü böyle aydınlattı!
Sonraki Haber