Ücretsiz TOD TV canlı izle! Süper Lig maçları şifresiz nasıl izlenir?

Süper Lig maçları iki hafta boyunca şifresiz olarak yayınlanacak. Bein Sports şifresiz nasıl izlenir sorusuna yanıt arayanlar ise şimdiden ücretsiz TOD TV üyeliği detaylarını araştırmakta. Peki, Süper Lig maçları şifresiz nasıl izlenir?

Süper Lig maçları iki hafta boyunca Bein Sports ile TOD TV kanallarından ücretsiz olarak şifresiz yayınlanacak. Maçların ücretsiz olarak yayınlanacağının açıklanmasının hemen ardından TOD TV ve Bein Sports şifresiz nasıl izlenir sorusuna cevap aranmaya başlandı.

TOD TV Nedir, Şifresiz Nasıl İzlenir?

TOD TV, yeni nesil dijital içerik platformları arasında yer almaktadır. Kurulum ve taahhüt olmadan izleme imkanı sunan dijital platforma üye olmak is oldukça basittir. Sitede bulunan spor ve eğlence paketlerinden size en uygun olanını seçerek, satın alıp kurulum olmadan hemen izlemeye başlayabilirsiniz.

Yeni nesil dijital platformlar arasında yer alan TOD TV, Spor Toto Süper Lig'in 24 ve 25. haftasında oynanacak tüm maçları şifresiz olarak yayınlayacak.

TOD TV üzerinden ücretsiz Süper Lig paketiniz ile web, cep, tablet, Smart TV, Apple TV ve Android TV'lerde izleme yapabilirsiniz.

TOD TV'ye Nasıl Üye Olunur?

Sezonluk ya da yıllık TOD paketlerini satın aldıktan sonra iptal etme hakkınız bulunmamaktadır. Eğer izleme veya sistem ile alakalı bir problem yaşıyorsanız, sorununuzu çözmekten mutluluk duyacağız. Aylık paketinizin yenileme iptali için todtv.com.tr'de sağ üst köşede yer alan "HESABIM" alanından "Paketlerim" sekmesinden iptal edebilirsiniz. IOS TOD uygulamamız üzerinden aldığın paketlerle ilgili işlemleri AppStore üzerinden, Android TOD uygulamamız üzerinden aldığın paketlerle ilgili işlemleri Google Play üzerinden yapabilirsiniz.

Ücretsiz Süper Lig Kampanyası 25.12.2022 saat 23:59'a kadar ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz www.todtv.com.tr web kampanyasıdır. Kampanyadan faydalanabilmek için satın alma işlemlerinizi www.todtv.com.tr üzerinden yapmak zorunldur. Üyelik ve satın alma işlemleri sırasında iletişim izni vermek ve kredi kartı bilgilerini girerek satın alma için ön kayıt oluşturmak gereklidir. Satın alma ön kaydı 25.12.2022 saat 23:59'a kadar iptal edilebilir.

25.12.2022 saat 23:59'a kadar satın alma kaydını iptal eden kullanıcılardan herhangi bir ücret tahsil edilmez. 25.12.2022 saat 23:59'a kadar satın alma kaydını iptal etmeyen kullanıcılardan 26.12.2022 tarihi itibariyle satın alma talimatı verdikleri Aylık ya da Sezonluk Süper Lig paketinin ücreti tahsil edilir.

Londra düştü! İşte dünyanın en zengin şehirleri Merkez Bankası'ndan Türk Lirası için miktarsal sıkılaştırma adımı Aziz Yıldırım'dan adaylık açıklaması!
Sonraki Haber