Uçak biletlerini yüzde 20 indirimli almak için bu kampanyayı değerlendirebilirsiniz! İşte son tarih

Türk Hava Yolları’ndan çok uygun uçak bileti alımı sağlayacak bir kampanya geldi. İndirimin Nisan’a kadar devam edeceğini duyuran Türk Hava Yolları, indirim şartlarına ilişkin de bilgi verdi. İşte detaylar…

Markaların müşteri memnuniyeti için sürdürdüğü kampanyalara her geçen gün bir yenisi eklenmeye devam ederken; artan kampanyaların ortaya çıkardığı indirimler de vatandaşların işine yaramaya başladı. Globalde Turkis Airlines adıyla hizmet veren Türk Hava Yolları da yeni bir kampanyanın duyurusunu gerçekleştirdi. Özellikle yurt içi uçuşlar için kampanyayı yapan Türk Hava Yolları, kampanya şartlarına ilişkin bilgi verdi.

Devam eden kampanyaları kapsamında toplumun her kesimine özel çeşitli indirimler ortaya çıkaran Türk Hava Yolları, bu kez indirimleri kapsamında yüzde 20 uçak bileti indirimi sunacağını duyurdu. Yurt içi uçuşlar için geçerli olacak olan bu indirime ilişkin bilgi veren Türk Hava Yolları, indirimden yararlanmak için birtakım şartlar da belirledi. İşte Türk Hava Yolları’ndan yüzde 20 uçak bileti almak için gereken şartlar…

TÜRK HAVA YOLLARI, UÇAK BİLETLERİ FİYATLARINI YÜZDE 20 İNDİRDİ

Yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Türk Hava Yolları, 20 Nisan 2023 tarihine kadar alınan ve seyahat dönemi 3 Kasım 2023 tarihi ile 20 Nisan 2023 tarihi arasını kapsayan yurt içi uçuşlarda yüzde 20 indirimli bilet satın almak için öğretmen olmayı şart koştu. Öğretmenlere özel bir kampanya düzenlemiş olan Türk Hava Yolları, aynı zamanda öğretmenlerle birlikte seyahat eden eş ve çocukların da kampanyadan yararlanabileceğini bilirdi. Kampanyaya ‘Ekonomi Kabin’ ve ‘Business Kabin’ yurtiçi uçuşları dahil eden Türk Hava Yolları, kampanyadan yararlanabilecek olan öğretmenlere ilişkin de bir açıklama yaptı.

ÖĞRETMENLERE ÖZEL İNDİRİMİNİN DETAYLARI BELLİ OLDU

Kampanyası kapsamında; tüm yurt içi, tek yön ya da gidiş dönüş Business Kabin ve Ekonomi Kabin uçuşlarda U, W, P, V, L ve T sınıfları hariç olmak üzere indirim yapacak olan Türk Hava Yolları, indirimin sadece Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapan öğretmenler ile Yükseköğretim Kurumu’na (YÖK) bağlı görev yapan öğretim üyelerinin yararlanabileceğini bildirdi. İndirim Miles&Smiles üyeliğini zorunlu tutan Türk Hava Yolları, üyeliğini yeni yapacak olan öğretmenlerin de indirimden yararlanabileceğini açıkladı. Kampanyanın yalnızca Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli yurtiçi seferlerinde geçerli olduğunu belirten Türk Hava Yolları, ortak uçuşlarda ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti seferlerinde indirimin geçerli olmayacağını duyurdu.

Gövdesinin üzerine iniş yapan uçağın kaldırılma çalışmaları sürüyor Survivor All Star'da kim elenecek? Adaya veda eden isim kim olacak? Tıp dünyası Prof. Dr. Yakut’un adının yaşatılmasını istiyor!
Sonraki Haber