Üç Kız Kardeş dizisinde yer yerinden oynadı!

Ekranların beğenilen dizilerinden Üç Kız Kardeş, 31’inci bölümünde yaşanan skandal gelişmeyle gündeme geldi. Tükran’ın Somer’e ihaneti gün yüzüne çıktı.

Türkan'ın annesiyle konuşmalarına kulak misafiri olan Somer, Türkan'ın ihanetini yakaladı!

SOMER ÖFKE İLE EVE DÖNDÜ

Davayı kaybedince çılgına dönen Somer, Kiraz'ı alıp Nezahet'e götürdü. Türkan ise Somer'in daha da suçlu duruma düşmemesi için Kiraz'ı Mine'ye teslim etti. Somer ise Mine'nin Kiraz'ı kendi aldığını düşünerek Türkan'a anlattı. Türkan ise gerçeği açıklayamadı.

Kiraz'ı kaybetmekten korkan Somer, Kiraz'ın yerini kimin söylediğini bulunca intikamı alacağına yemin etti.

NESRİN GÜCÜNÜ GÖSTERDİ

Türkan'ın Kiraz'ı teslim ettiğinden Somer'in haberi olmasın diye Nesrin ve Nezahet, Mine'nin yanına gitti. Burnu havada tavrından ödün vermeyen Mine, Türkan'ı suçlayınca Nesrin sinirlendi. Mine'nin anneliğini sorgulayan Nesrin, Türkan'ın yuvasına zarar verecek bir hamle yaparsa mahkemede ufacık bebeği gece kulüplerine götürüp, kendi evine bırakıp kaçtığını anlatmakla tehdit etti.

RÜÇHAN, TÜRKAN'DAN ŞÜPHELENİYOR

Somer, Kiraz'ın yerini söyleyen haini bulmaya çalışırken annesi Rüçhan'dan bile şüphelenmeye başladı. Rüçhan ise Türkan'ın tavırlarından bu işte bir parmağı olduğunu tahmin etti.

SEVİLAY, RÜÇHAN'I TERS KÖŞEYE YATIRDI

Türkan ile kuracağı yeni işin sözleşmesini gören Sevilay, sözleşme şartlarını çok ağır buldu ve imzalamak istemedi. Sözleşmeyi alan Sevilay, Türkan'ın yanına gitti. Türkan ile orta yolu bulmak için konuştukları sırada Rüçhan içeri girdi. Sözleşmede değişiklik yapılmayacağını söyledi ve isterse işi iptal edebileceklerini söyledi. Sevilay ise yoldan dönmemek için sözleşmeyi imzaladı. Rüçhan ise bu duruma bir hayli bozuldu. Ortaklığı kutlamak için Sevilay evine akşam yemeği için davette buldu. Türkan gelemeyeceklerini söyleyip kendisi davet etti. Rüçhan ise Türkan'ın bu teklifine daha da sinirlendi.

KİRAZ HASTALANDI

Mine'ye teslim edilen Kiraz'ın ateşi çıktı. Annelikte tecrübesiz ve bilgisiz olan Mine ise ateşli çocuğu daha da kalın giydirip battaniyeye sardı. Kiraz ise bir süreden sonra derin uykuya daldı.

Mine taksiyle Kiraz'ı hastaneye götürürken yolda taksi bozuldu. Taksici yoldan geçen ilk arabayı durdurdu ve Mine ile Kiraz'ı hastaneye götürmesi için rica etti. Korman'lara yemeğe giden Mustafa, Mine'yi görünce tanısa da belli etmeden hastaneye götürdü.

Mine'yi hastaneye bırakan Mustafa, hemen Somer'i arayıp haber verdi. Haberi alan Somer Özer ile birlikte hızlıca hastaneye gitti. Somer ve Özer'in geldiğini gören Mine, hastanede köşe bucak saklandı. Kiraz'a serum takılması lazımken, Mine sırf yakalanmamak için tedaviyi yaptırmadan kaçtı.

TÜRKAN MİNE'Yİ ARADI

Mine'nin Somer'e karşı aldığı uzaklaştırma kararını duyan Somer, çılgına döndü. Sinirle evden çıkan Somer, karakola gidip Mine'den şikayetçi oldu. Somer derdini anlatırken polis memurundan Mine'ye çocuğu ekiplerin almadığını söyledi. Somer ise Nezahet'in yalan söylediğini ve bebeği yakınından birisinin teslim ettiği konusunda emin oldu.

Somer evden çıkınca bu savaşın bitmesi için Türkan hemen Mine'yi aradı. Durumu düzeltmeye çalışan Türkan, Mine'nin inadıyla karşı karşıya kaldı.

SOMER KAPI DİNLİYOR

Eve gelen Somer tam odasına girecekken, aylardır kızıyla küs olan Nesrin'in geldiğini ve odada Türkan ile konuştuğunu duydu. Türkan ve Nesrin'in konuştuklarını dinleyen Somer odaya girdi ve ne konuştuklarını sordu. Nesrin, Kiraz'ı Mine'ye teslim edenin Türkan olduğunu anlamasın diye geçmişten konuştuklarını söyledi.

Somer ise Nesrin ve Türkan'ın söylediği bu yalana inanmadı.

SADIK, NESRİN'İN GÖNLÜNÜ ALDI

Nesrin ile barışmak için 40 takla adan Sadık, çocuklarla plan yapıp evde güzel bir sofra hazırladı ve baş başa yemek yediler. Sonunda Sadık'a olan öfkesi geçen Nesrin, birbirlerine iltifat ederek tekrar barıştılar.

SOMER BÜYÜK YEMİN ETTİ

Türkan'a olan inancını daha da kaybeden Somer, önce Türkan'ın telefonunu daha sonra da çantasını karıştırdı. Bulduğu otel kartındaki numarayı arayan Somer, Mine'nin orada kaldığını öğrence neye uğradığını şaşırdı. Türkan ise tam o sırada odaya girdi. Türkan açıklama yapmaya çalışsa da Somer, can acısını anlatıp Türkan'ın güvenini nasıl boşa çıkardığından bahsetti. Öfkeden gözü dönen Somer, bir daha Türkan'a dokunmayacağını ve asla Türkan'dan çocuk yapmayacağını söyledi.

Meryem Uzerli bu projeyle geri dönüyor! İşte fragman... Türk Hava Yolları 3 yıl aradan sonra o ülkeye seferlerine başladı Trabzonspor yönetiminden kupaya özel prim
Sonraki Haber