Üç kez kanseri yenen şarkıcı Gülay Sezer vasiyetini açıkladı

90'lı yıllarda piyasaya sürdüğü 'Cesaretin Var mı Aşka?' şarkısı dillere dolanan şarkıcı Gülay Sezer, Ali Eyüboğlu’nun Youtube kanalında yayınlanan Magazin Noteri programının konuğu oldu. Üç kez kanseri yenen şarkıcı Gülay vasiyetini açıkladı. Uzun süredir sağlık sorunlarıyla savaşan Gülay Sezer,bir mezar istemediğini ve vücudunun bir devlet üniversitesine bağışlanmasını istediğini dile getirdi.

'Cesaretin Var mı Aşka?' şarkısıyla hafızalara kazınan 51 yaşındaki müzisyen Gülay Sezer, birer yıl arayla mesane ve böbrek tümörü ameliyatı geçirmiş, daha sonra rahim kanserine yakalanmış ve 2019 yılında ise çoklu organ yetmezliği nedeniyle uzun süre hastanede tedavi görmüştü. ‘Sarı Şarkılar’ albümünü yakın zamanda piyasaya sürmeye şarkıcı Gülay, konuk olduğu programda özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!