TV8 izleyicisi soruyor: Survivor bu akşam neden yok? Survivor All Star yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Survivor bu akşam var mı, yok mu? araştırması yapılıyor. Bu akşam Survivor All Star neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Survivor yerine bu akşam hangi program var?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde haftanın her günü yayınlanan Survivor bu akşam yayın akışında yer almıyor. Peki bu akşam Survivor neden yok?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığında ve Murat Ceylan'ın sunuculuğunda ekranlara gelen Survivor bu akşam TV yayın akışında bulunmuyor. Son olarak Doğukan Manço'nun elendiği yarışmanın yeni bölüm tarihi araştırılmaya başladı. Peki, Survivor bu akşam var mı, yok mu, neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman? İşte, konuya dair ayrıntılar...

SURVIVOR BU AKŞAM YOK MU, NEDEN YOK?

Survivor All Star bu akşam TV8'de yayınlanan Aşka Düşman dizisi sebebiyle ekranlara gelmeyecek.

SURVIVOR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

11 Ocak Perşembe TV8 yayın akışına göre, Survivor yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelmeyecek. 12 Ocak yayın akışında da yarışmanın yerine O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümü gözüküyor. Survivor'ın yeni bölümünün 13 Ocak 2024 Cumartesi günü yayınlanması bekleniyor.

Mustafa Destici: 'Ankara'da yaşayan hiç kimse Hititlerin torunu değil' Sivas'ta müstakil eve yıldırım düştü! Evin son hali dehşete düşürdü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili İsrail'in rezil iddiaları yalanlandı
Sonraki Haber