Sevgilisiyle birlikte eşini öldüren kadın yakalandı!

İstanbul Tuzla’da ormanlık bir alanda eli kolu ve boynundan iple bağlı bir şekilde bıçaklanarak öldürülmüş erkek cesedi bulundu. Cinayete kurban gittiği anlaşılan olayla ilgili polis çalışma başlattı. Polis olayla ilgili 3’ü kadın 5 kişiyi gözaltına aldı. Öldürülen Özgür Kaplan (42)’ın karısı Zeliha K. (28) ve onun sevgilisi olan Cihat T. (25) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Elinden, kolundan ve boynundan iple bağlı bulunmuştu! 
İstanbul Tuzla’da ormanlık bir alanda eli kolu ve boynundan iple bağlı bir şekilde bıçaklanarak öldürülmüş erkek cesedi bulundu. Cinayete kurban gittiği anlaşılan olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri çalışma başlattı. Son dakika haberde polis olayla ilgili 3’ü kadın 5 kişiyi gözaltına aldı. Öldürülen Özgür Kaplan (42)’ın karısı Zeliha K. (28) ve onun sevgilisi olan Cihat T. (25) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...