Tuzla’da düzenlenen su sporları festivali nefesleri kesti!

İstanbul’un en özel sahil şeritlerinden birin ev sahipliği yapan Tuzla’da 2’nci Su Sporları Festivali nefesleri kesti. Tuzla Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun (TMF) ortaklaşa gerçekleştirdiği festivalde, Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası 2’nci Etap Yarışları ile Türkiye Motosurf Şampiyonası düzenlendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın da su jeti araçlarıyla yaptığı gösteri sürüşü beğeni topladı.

İstanbul’un doğu yakası Tuzla’da Tuzla Belediyesi özel bir festivale daha ev sahipliği yaptı.

Sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde olmasına rağmen, su sporları sevdalısı İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği 2’inci Tuzla Su Sporları Festivali nefesleri kesti. Tuzla Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun (TMF) ortaklaşa gerçekleştirdiği festivalde, Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası 2’nci Etap Yarışları ve Türkiye Motosurf Şampiyonası da düzenlendi. İki gün süren festivalde; flyboard gösterileri, su jeti gösterileri, yelken, konser, dragon boat yarışları ve balık tutma yarışması da gerçekleştirildi. Programa katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın su jeti araçları ile yaptığı gösteri büyük beğeni topladı. Ayrıca Başkan Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır ve Piri Reis Üniversitesi Rektörü Nafiz Arıca, yarışmalarda dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.

Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Sağanak yağış geliyor...