Tuvana Türkay'ın yeni aşkı o ünlü isim!

Geçtiğimiz günlerde futbolcu Alper Potuk'la ihanet iddiaları nedeniyle ayrıldığını açıklayan güzel oyuncu Tuvana Türkay'ın, şarkıcı Buray ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde 1 yıldır birlikte olduğu futbolcu sevgilisi Alper Potuk'la ilişkisini noktalayan güzel oyuncu Tuvana Türkay, ünlü şarkıcı Buray ile yeni bir aşka yelken açtı.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'tan ihanet gerekçesiyle ayrıldığı konuşulan oyuncu Tuvana Türkay'ın, geçen yıl boşanan popçu Buray ile birliktelik yaşadığı iddia edildi.

"İLİŞKİMİZİ SAYGI ÇERÇEVESİNDE NOKTALADIK"

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, Tuvana Türkay'la ilişkisini noktaladıklarını Instagram hesabından şu ifadelerle duyurmuştu:

"Tuvana Türkay Hanım ile yaptığımız değerlendirme sonrası ilişkimizi saygı çerçevesinde noktaladık. Bu konunun gündemi lüzumsuz şekilde meşgul etme endişesinden dolayı bir açıklama yapma gereği hissettim.

Ayrılığımız ortak alınmış bir karardır ve bazı basın organlarında yer alan magazinel nedenlere dayanmamaktadır. Bundan sonraki süreçte değerli basın mensuplarının bu konuya gösterecekleri hassasiyetten ötürü şimdiden teşekkür ediyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim dedikodularına son noktayı koydu! Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' açıklaması: Yalan ve iftira! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın...
Sonraki Haber