TÜRSAB başkan adayı Firuz Bağlıkaya ertelettirilen kongre hakkında konuştu / VİDEO

TÜRSAB başkan adayı Firuz Bağlıkaya 2 Aralık'ta yapılması planlanan fakat ertelenen başkanlık seçimlerini yorumladı.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) başkan adayı Firuz Bağlıkaya, hafta sonu yapılması planlanan başkanlık seçimlerinin mevcut yönetim tarafından ertelettirilmesi hakkında konuştu.

Seyahat Acentaları birliğinin kendi kongresini yapamayacak duruma getirildiğini belirten Bağlıkaya, rakiplerinin kongreyi erteletmek için aldığı mahkeme kararını hukuksuzca alınan bir karar olarak nitelendirdi.

"Ben bu konuda başkanı anlıyorum; onun çok ciddi kişisel sorunları var" diyen Bağlıkaya, "Yönetim kurulunun bu yönde karar vermesi ve başkanın bu karara imza atması beni bir hayli şaşırttı." şeklinde konuştu.

"BAKANLIĞIN KARARINI BEKLİYORUZ"

"Bu konuda son kararı bakanlık verecek. Yasalar ortadayken neden bu ertelemeyi bu kadar istediklerini anlayamıyorum." diyen Firuz Bağlıkaya, "Kongrenin ertelenmesini bir zafer kazanmış gibi kutluyorlar, bir utancı başardığınız için mi seviniyorsunuz, bu anlaşılır bir şey değil" ifadelerini kullandı.

"DAHA GÜÇLÜ GELECEĞİZ"

Bu ertelemelerin bir sonuç vermeyeceğeni, daha güçlü ve daha kararlı bir şekilde geri döneceklerini belirten Bağlıkaya, "Bakanlığımızın takdir edeceği sürede elimizden geldince çalışıp bu kaybedilen süreyi telafi edeceğiz." sözlerini kullandı.

"Rakibinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna ise Bağlıkaya, "Allah rakibin de hayırlısını versin." cevabını verdi.

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü! 19 Mayıs 2024 Pazar TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Dünya Reisi'nin arama çalışmalarını Akıncı İHA'dan takip ediyor!
Sonraki Haber