Türkiye'yi lojistik merkezi haline getirecek proje için hazırlıklara başlandı

Kaynağından temin edilen doğalgazı başta Avrupa olmak üzere farklı ülkelere ulaştırarak enerjide bir merkez haline gelmeye hazırlanan Türkiye, küresel lojistik ağının da merkezi olacak projeleri hayata geçiriyor. Doğu Akdeniz bölgesinde, Orta Doğu ve Orta Asya coğrafyasına çıkış kapısı olacak transit yük odaklı bir ana konteyner limanı inşa edilecek olan projede aynı zamanda İzmir'de de Ege Bölgesini hareketlendirmesi beklenen Çandarlı Limanı projesi de hayata geçecek. İşte detaylar…

Kaynağından temin ettiği doğalgazı başta Avrupa olmak üzere ihtiyacı olan ülkelere ulaştırarak enerjide bir merkez hâline gelmeye hazırlanan Türkiye, küresel lojistik ağında da merkez olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, Tarihî İpek Yolu’nu canlandırarak Pekin’den Londra’ya kadar kesintisiz bir ticaret yolu oluşturmayı hedefleyen Çin’in liderliğini yaptığı Kuşak ve Yol Projesini de içine alan yeni bir adım atılacak.

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu! Konut kredileri güncellendi! İşte 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi Hasan Kılıç'ın ölümü sonrası İsmailağa'da post kavgası 23 Nisan mesajları! Tarım Kredi'den nisan ayına özel çılgın indirimler! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emeklilere zam sinyali!