Türkiye'yi duyan Yunan genç kekeledi! Sosyal medya bu röportajı konuşuyor...

Yunanistan sokaklarında yapılan bir sokak röportajında vatandaşlara en çok hangi ülkeden nefret ettiği soruldu. ‘Türkiye’ cevabını veren bir Yunan gencin “Neden Türkiye'den nefret ediyorsun” sorusu karşısında kekelemesi sosyal medyaya damga vurdu. İşte Yunan gencin o anları...

This browser does not support the video element.

Yunanistan'ın Ege'deki provokatif eylemleriyle birlikte iki ülke arasındaki tansiyon yükseliyor. 

Yunanistan'da yapılan bir sokak röportajında konuşan genç, verdiği ve veremediği cevaplarla sosyal medyanın gündemine oturdu. 

-EN ÇOK NEFRET ETTİĞİN ÜLKE HANGİSİ?

-TÜRKİYE

Muhabirin mikrofon uzattığı ve "En çok nefret ettiğin ülke hangisi?" diye sorduğu genç, hiç düşünmeden "Türkiye" yanıtını verdi.

"NEDEN?" SORUSU SONRASI KEKELEDİ

Muhabir ise daha sonra "Neden?" diye ikinci bir soru sordu. Ne diyeceğini bilmeyen, "Eee", "Hımm", "Onlar", "Çünkü" gibi şeyler söyleyen ancak cevap veremeyen Yunan genç, daha sonra "Ülkemizi işgal etmek istiyorlar, Bu sebepten ötürü" dedi.

"İLK KEZ TÜRK'LE TANIŞTIM"

Daha sonra sonra soruyu soran muhabir de Türk olduğunu söyledi. Şaşkına dönen Yunan genç, ilk kez bir Türk'le tanıştığını ifade etti.

Hareketli ve sabit deniz hedefi atışları tam isabet "Erdoğan, Atatürk’ten sonra gelmiş ikinci büyük liderdir" BEKA SORUNU VURGUSUYLA NE ÖNERDİ? SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI! Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!"