Türkiye'ye haziran-temmuz aylarına ilişkin uyarı geldi!

Türkiye'de daha önce benzerine pek rastlanmamış doğa olaylarının ardı ardına gerçekleşmesinden sonra bilim insanları önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye coğrafyası için yapılan son araştırmalar endişe vermeye başladı. Bu yüzyılın sonuna kadar bölgede sıcaklıkların 5 dereceye kadar artacağı, özellikle yaz aylarında benzeri görülmemiş kavurucu sıcaklar yaşanacağı tahmin ediliyor.

Türkiye'de son dönemde yaşanan hava olayları sonrasında bilim insanları, gözlerini bu coğrafyaya çevirdi. Yapılan son araştırmalar, Türkiye için korkunç günlerin yaklaştığını bir kez daha gözler önüne serdi. Araştırma, Doğu Akdeniz ve Orta Doğu, gelecek dönemde çok ciddi ve benzeri görülmemiş hava olaylarının yaşanacağını söyledi. Bölge “iklim değişikliğinin merkezi” olarak tanımlandı, bölgede sıcaklık artış hızının küresel ortalamanın neredeyse iki katı olduğu vurgulandı.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"