Türkiye'nin yeni ekonomi koridorunun dikkat çeken detayları

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüzyılın projesi olarak adlandırdığı Kanal İstanbul’un köprü temeli atılırken; İTÜ İnşaat Mühendisliği mezunu, aynı zamanda İZÜ’de Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm üzerine doktora çalışması yapan AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Coşar, Kanal İstanbul hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle “ÇILGIN PROJE” olarak adlandırılan Kanal İstanbul Projesi, son yüzyılın dünya üzerindeki en büyük projesidir. Bir devlet projesi olan Kanal İstanbul’u tüm detaylarıyla sizlere anlatmaya çalışacağım." diyen Coşar'ın değerlendirmeleri şöyle:

"Kanal İstanbul, Asya ve Avrupa’nın incisi İstanbul’un sosyal, ekonomik ve şehircilik anlamında ıslah projesidir. İstanbul jeopolitik konumu itibariyle dünyanın lojistik, ulaşım, ekonomi ve kültürel anlamda merkez üssü olacaktır.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti" 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar...