Türkiye'nin seçimi dünyanın gündeminde! Sonuçları böyle gördüler...

Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimi açık ara farkla kazandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, %52,16 ile seçimin ikinci turunu da zaferle taçlandırdı. Dünya basını ise Türkiye'deki seçimleri anbean takip etti. Canlı takip ekranları ile okuyucularının karşısına çıkan gazeteler 'Erdoğan'ın açık ara zaferi' başlıklarını attı. İşte dünyanın gözünden Erdoğan'ın seçim zaferi...

Batı medyasının "2023'ün en önemli seçimleri" dediği Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tur tamamlandı. İlk tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan %49,52 oy almış, en yakın rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'da 2.5 milyon oy fark atmıştı. Türkiye gibi tüm dünyanın anbean takip ettiği seçimler dış basına böyle yansıdı: "Erdoğan'ın açık zaferi"

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! İsrail'e bir darbe de oradan geldi Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü! Şok sözler: "Galatasaray'ın en büyük şansı Ali Koç ve İsmail Kartal"