Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi: Okmeydanı'nda yıkımlar başladı!

Okmeydanı sakinlerinin yıllardır hayalini kurduğu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni döneme geçildi. Fetihtepe Mahallesi 3550 adadan startı verilen proje kapsamında, uzlaşma sağlayarak evlerini boşaltan hak sahiplerinin binalarının kaldırılması için çalışmalar başladı.

Beyoğlu’nun riskli bölgelerinden olan Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürmek için hayata geçirilen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni dönem başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin katkılarıyla yürütülen proje; deprem esaslı, yerinde, hızlı ve gönül rızasına dayalı olarak gerçekleştirilecek. Okmeydanı sakinlerinin yıllardır hayalini kurduğu dönüşüm projesinin startı, Fetihtepe Mahallesi 3550 Ada’dan verildi. Beyoğlu Belediyesi ekipleri, Fetihtepe mahallesi 3550 ada da uzlaşma sağlayan ve kira yardımı almaya başlayarak evlerini boşaltan hak sahiplerinin binalarını kaldırmak için çalışmalara başladı. Titizlikle yürütülen çalışmalar kapsamında boşaltılan binalar gerekli önlemler alınarak kaldırılıyor.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler... Doların sonu yakın