Türkiye'nin çehresini değiştirecek 13 dev proje!

Türkiye'de yapımları devam eden 13 dev proje bulunuyor. Projelerin bir kısmı bu yıl içinde hizmete girecek. İşte, Emlak Kulisi tarafından derlenen Türkiye'nin çehresini değiştirmeye namzet mega projeler...

1- Kuzey Marmara Otoyolu

Kuzey Marmara Otoyolu projesinin Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü de içeren Odayeri-Paşaköy kesimi 26 ağustos 2016'da açıldı. Kınalı-Odayeri ve Kurtköy-Akyazı kesimlerinde çalışmalar devam ediyor. 2019 yılında tamamlanması planlanıyor. 

Projenin kazandıracakları

İstanbul'daki transit trafik yükünün hafifletilmesi araçların şehir içi trafiğine girmeden erişim kontrollü, yüksek standartlı, kesintisiz, emniyetli ve konforlu bir yol ile zamandan tasarruf edilerek transit geçişin sağlanması, diğer ulaşım modları ile entegrasyonun yoğunluğun azaltılması, yoğun trafikten kaynaklanan hava kirliliği ve çevre sorunlarının ortadan kaldırılması öngörülüyor.

Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!