Türkiye'nin büyük bölümü yağışların etkisi altına giriyor!

Meteoroloji'den yapılan değerlendirmelere göre, Türkiye'nin büyük bölümü sağanak yağışların etkisi altına girecek. Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz ve İç Anadolu bölgelerinde sağanak, Doğu Anadolu Bölgesi'nde ise kar yağışı bekleniyor. Yağışların; Antalya, Kırklareli, Tekirdağ, Mersin, Konya, Karaman, Aksaray, Kırşehir, Nevşehir Adana, Adapazarı, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu’nun batısı ile Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Batman, Siirt, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!