Türkiye'den selin vurduğu İran'a yardım

İran’da meydana gelen sel felaketi dolayısıyla açıklama yayınlayan Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bölgeye Ankara'dan yardım malzemelerinin hareket ettiğini bildirdi.

İran'da aşırı yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde onlarca insan hayatını kaybetmişti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD), İran'da meydana gelen sel felaketi sonrası, bölgeye insani yardım malzemeleri ile teknik araç ve ekipman gönderildi.

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla..."
AFAD'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "İran'da meydana gelen sel afetinin ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla bölgeye çadır, battaniye gibi insani yardım malzemelerinin yanı sıra teknik araç ve ekipman gönderilmiştir. Dost ve kardeş İran halkına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz." denildi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!