Türkiye'de damla düşmeyen yer kalmayacak

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Türkiye yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisine girecek. Bugün doğu illerinde kar yağışı görülürken, salı günü güneyde kısmi sağanak yağışlar olacak. Ancak çarşamba günü Trakya üzerinden başlayıp İç Anadolu'nun batısını etkileyecek şekilde yağışlar bekleniyor. Ve bu yağışlar perşembe günü tüm ülkeyi etkileyecek bir sisteme dönecek. Kuzeyden esen rüzgarların da etkili olacağı o gün neredeyse Türkiye'de damla düşmeyen yer kalmayacak. Detaylar haberimizde...

Yapılan son değerlendirmelere göre pazartesi günü akşam saatlerine kadar Ağrı ve Kars ile Erzurum’un güney ve doğusunda kuvvetli (10-20 cm) kar yağışı bekleniyor. Bu nedenle sürücülerin ulaşımda olası aksamalara, vatandaşların da buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

Ayrıca Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Doğu Karadeniz'in yükseklerinde mevcut kar örtüsünün üzerine yeni kar yağışları beklendiği için eğimli ve kalın kar örtüsü olan bölgelerde çığ tehlikesi bulunuyor. Trabzon, Rize, Artvin için sarı, Van, Hakkari ve Şırnak içinse turuncu renk ile yapılan çığ tehlikesi uyarısına karşı vatandaşlardan tedbirli olmaları istendi.  

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!