Türkiye yeniden yağışlı havanın etkisine giriyor! Meteoroloji'den uyarı var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Türkiye yeni yağışlı sistemin etkisi altına giriyor. Marmara ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri sağanak yağışın etkisi altındayken, İç Ege, Akdeniz'in yüksek kesimleri, Karadeniz kıyıları karla karışık yağmurlu, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesi de kar yağışlı olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Batı ve Orta Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Muş ve Bitlis çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Demet Akalın'dan Hande Erçel'i kızdıracak yorum Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı