Türkiye müzisyen Onur Şener cinayetini konuşuyor! Korkunç detaylar ortaya çıktı...

Türkiye, Ankara'da müzisyenlik yapan Onur Şener'in cinayetini konuşuyor. Haluk Levent'in Twitter'dan olaya dair dikkat çeken detayları paylaşması üzerine tepkiler çığ gibi büyüdü. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. İşte tepki çeken olayın korkunç detayları...

Türkiye, Ankara'da işlenen ‘istek şarkı’ cinayetini konuşuyor. 

Çayyolu'ndaki bir eğlence yerinde üç kişi istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyeni ağır yaraladı. Müzisyen Onur Şener kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Eğlence mekanına iki kadın arkadaşlarıyla gelen kamu kuruluşlarında çalışan A.G., S.S. ve İ.K., Onur Şener'i mekandan çıktıktan sonra ise darp edip kırdıkları şişelerle yaralayarak ölümüne neden oldu. Onur Şener'in kız çocuğu babası olduğu öğrenildi.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü?