Türkiye için yeni risk! Kuluçka dönemi bozuldu

Koronavirüs salgını Türkiye'de yayılmaya devam ediyor. Yetkililer tüm önlemleri alsa da, paniğe kapılan vatandaşlar kuralları hiçe sayarak salgının yayılım hızını artırıyor. Cuma günü 31 ilde sokağa çıkma yasağını duyan ve marketlere akın edenler de büyük tehlike oluşturuyor. O gece dışarıda olanların kendisini karantinaya alması gerektiğini belirten uzmanlar, 10 Nisan'ın tüm dengeleri altüst ettiğini ifade ediyor.

Türkiye genelinde 12 Nisan itibarıyla toplam vaka sayısı 56 bin 956’ya, can kaybı ise bin 198’e ulaştı. 4 Nisan günü toplam vaka sayısı 23 bin 934, ölenlerin rakamı ise 501 olmuştu. Bir haftalık sürede toplam vaka sayısı ise iki katına çıktı.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!