Türkiye Güney Kore maçı ne zaman? Türkiye-Güney Kore voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda?

Tokyo 2020 olimpiyat oyunlarında çeyrek finale kalan A Milli Kadın Voleybol takımımız Güney Kore ile maça çıkıyor. Olimpiyatlarda bir ilki başaran milli takımımızı destekleyen taraftalar ise Türkiye Güney Kore voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda araştırmalarına başladı.

Türkiye Güney Kore maçı ne zaman, hangi kanalda? Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finale kalan A Milli Kadın Voleybol takımımız çeyrek finalde Güney Kore ile karşılaşacak. Eda Dündar Erdem, Hande Baladın ve Meryem Boz gibi oyuncular ile çeyrek finale kadar ilerlemeyi başaran kadın milli voleybol takımımız yarı final için parkede olacak.

Peki Türkiye Güney Kore maçı ne zaman, hangi kanalda?

4 Ağustos Çarşamba Türkiye saati ile 03:00'da başlayacak olan Türkiye Güney Kore voleybol maçı TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Filenin Sultanları, B Grubu’nda Çin, A.B.D., Arjantin, İtalya ve Rusya ile mücadele edip grubunu 3. bitirerek çeyrek final hakkı kazanmıştı.

Deprem bölgesinde hava nasıl olacak? Sakıp Sabancı, 20’nci yıl anma töreninde yapay zeka ile mesaj yolladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Danıştay Başkanı'nı kabul etti
Sonraki Haber