Türkiye düşmanlarının hedefinde hep İstanbul var!

Dünya Yeni Zelanda'dan gelen katliam haberiyle sarsıldı. Brenton Tarrant isimli saldırgan katliamı gerçekleştirmeden önce terör manifestosu yayınladı.

Teröristin yayınladığı 70 sayfalık manifestoda Türkiye ile ilgili "Topraklarınızda huzur içinde yaşayabilirsiniz, size zarar gelmeyecek. Boğaz'ın Doğu yakasında."Ama Boğaz'ın Batı yakasında bir yerde yaşamayı denerseniz, Avrupa'ya gelirseniz sizi öldüreceğiz.Konstantinopolis'e gelir, tüm cami ve minareleri yıkarız. Ayasofya minarelerden kurtulacak ve Konstantinapol hak edildiği gibi tekrar Hristiyan şehri olacak" şeklinde ifadeler yer aldı.

FETÖ'CÜ HAİNLER DE AVRUPA YAKASINA GEÇİŞİ KAPATMIŞTI!
Saldırganın İstanbul'un Avrupa yakasına yaptığı vurgu akıllara FETÖ'cülerin 15 Temmuz'daki hain darbe girişimini getirdi. FETÖ'cü darbeciler 15 Temmuz gecesi hatırlanacağı üzere 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nünün Avrupa yakasına geçiş bölümünü tank ve ağır silahlarla trafiğe kapatmış, kendilerine direnen vatandaşlarımıza ise kurşun yağdırmıştı.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber