Türkiye düşmanı Almanya Gıda ve Tarım Bakanı Cem Özdemir'den Amedspor formalı paylaşım!

Türkiye'ye düşmanlığı ile bilinen Almanya Gıda ve Tarım Bakanı Cem Özdemir, Amedspor forması giydiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. Özdemir'in o anlarına vatandaşlar "Bu formayı giyerek mesaj verene kadar binlerce çiftçinin hakkını ver." yorumları yaptı. Alman çiftçiler ocak ayından itibaren hükümetinin, tarımsal dizel sübvansiyonunun kaldırılması ve araç vergisi muafiyetini sonlandırma planını protesto ediyor. 

Avrupa, Türkiye'den göç edip siyasete atılan Türkiye düşmanları ile dolu.

Bunların başında ise Almanya'da yaşayan Cem Özdemir geliyor. Özdemir, Türkiye karşıtlığı ile şekillendirdiği siyasi kariyeriyle Almanya Gıda ve Tarım Bakanı oldu. Yönetime gelen Özdemir, her fırsatta Türkiye karşıtı açıklamalarına devam ediyor.

Özdemir'in son paylaşımı da dikkat çekti. Görüşmelerinin arasında koşu yapmaya çıkan Özdemir, o anlara ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

AMEDSPOR FORMALI KOŞU

Özdemir'in koşuya, bölücü söylemlerle öne çıkan futbolculara ev sahipliği yapmasıyla ve tribünlerinde bölücü terör örgütü PKK lehine sloganlar atılmasıyla bilinen Amedspor formasıyla çıkması ise dikkat çekti.

FORMAYI GİYEREK MESAJ VERECEĞİNE ÇİFTÇİLERİN HAKKINI VER

Özdemir'in o paylaşımın vatandaşlar "Bu formayı giyerek mesaj verene kadar binlerce çiftçinin hakkını ver." yorumları yaptı.

Alman çiftçiler ocak ayından itibaren hükümetinin, tarımsal dizel sübvansiyonunun kaldırılması ve araç vergisi muafiyetini sonlandırma planını protesto ediyor. 

Süper Loto sonuçları 28 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları 1 Mayıs 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! Altın fiyatlarında son durum! Düşüş devam ediyor
Sonraki Haber