Türkiye 15 Temmuz'un kahraman bordo berelisi Ömer Halisdemir'e koşuyor

Türkiye, 15 Temmuz hain darbe gecesi, Ankara Özel Kuvvetler Komutanlığı'na gelen darbeci komutan Semih Terzi'yi darbe girişiminin en kritik anında tereddüt etmeden göğsünden vurarak öldüren ve darbenin seyrini değiştiren şehit bordo bereli Astsubay Ömer Halisdemir'i unutmuyor.

15 Temmuz'un dördüncü yılında Nevşehir Belediyesi, 15 Temmuz etkinlikleri çerçevesinde, Kapadokya Kaplanları sporcuları Nevşehir'den Niğde’nin Çukurkuyu beldesindeki Ömer Halisdemir'in kabrine doğru koşmaya başladı.

Etkinlik çerçevesinde, 15 kişiden oluşan "Kapadokya Kaplanları" adlı grup üyeleri sabah saat 05.30’da Nevşehir Belediye Başkanlığı binası önünde bir araya geldi.

Burada Hafız Mahmut Kemikkıran tarafından edilen duanın ardından sporcular, Vali İnci Sezer Becel, Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve vatandaşlar tarafından Niğde’ye uğurlandı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek