Türkerler Holding Mahall projelerinde kampanya başlattı

İzmir ve Ankara'da gerçekleştirdiği Mahall projeleri ile ismini duyuran Türkerler, konut ve ofis satışları için kampanya başlattı! Şimdi 'Mahall'leye taşınma zamanı!

Birçok sektörde faaliyet gösteren Türkerler Holding, bilhassa enerji ve inşaat sektörlerinde yaptığı yatırımlar ile ön planda olmaya devam ediyor.

Firmanın İzmir ve Ankara’da gerçekleştirmiş olduğu Mahall projeleri, son dönemlerin en ilgi çekici projeleri arasında yer alıyor. Mahall, hem mühendislik harikası hem de kaliteli yapı olarak birçok yönden ilkleri yaşatıyor.

Projede şehrin özgü mimarisine uyumlu bir yapı ve farklı tasarım konseptleri bulunuyor. Aynı zamanda güçlü altyapısıyla birlikte, sosyal bir çevre imkânı da tanıyan Mahall, kompleks bir yapı içerisinde sunulabilecek her türlü avantajı mikrodan makro düzeye kadar servis ediyor.

İzmir’de yapılan Mahall Bomonti’teki taşınmazlar için kampanyaya girişen firma, yüzde on beşlik peşinat karşılığın altı yıllık faizsiz bir kredi imkânı sunuyor. Sunulan kampanyada bir yıl sonra ödenme zorunluluğu olan yüzde on beşlik bir ara ödeme de bulunuyor. İşyeri taşınmazlarında ise aynı peşin ve ara ödemeler geçerli olmakta ancak vade miktarı yedi yıla kadar çıkartılmaktadır.

Mahall Ankara projesinde ise her iki taşınmaz türü için de yüzde otuz peşinat karşılığında altmış ay boyunca vade imkânı sunulabiliyor. Üstelik sunulan kredide istenilen faiz oranı sıfır. Ek olarak yüzde beş peşinat karşılığında üç senelik vadeler de sunulabiliyor. Mahall projelerinde firma, daha sonraları farklı şehirlerde de proje gerçekleştirme gayesinde bulunuyor.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İzmir'de bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber