"Türkçe'nin kullanımı konusunda acınacak haldeyiz"

Av. Hayati İnanç, Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı'nın Salı Konferansları'nda konuştu. İnanç, özellikle günümüz gençlerinin kendi kültür ve medeniyetine yabancılaştığını, yakın tarihteki eski eserlerin bile okunup anlaşılamadığını ve dışardan bakılınca aslında gülünecek halde olduğumuzu ifade etti.

Türk Dünyası Parlamenterler Vakfının, 2017 yılında başlayarak Salı Konferansları adı altında düzenlediği 15 programdan sonra virüs salgını nedeni ile 2020 yılından itibaren çevrimiçi devam ettirdiği 16 YouTube canlı yayın programı yeni konu ve konuklarla yüz yüze yapılmaya devam ediyor. Türk Dünyası Gençlik Konseyinin desteği ile hazırlanan TDPV Konferansları serisinin 32. programının konuğu Av. Hayati İNANÇ oldu.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar...