Turkcell’den mutfak harcamalarını ciddi anlamda azaltacak indirim açıklaması geldi: İpragaz tüp, Turkcell Bizce uygulamasını kullananlara indirimli olarak satılacak! İndirim tutarı…

Mutfak harcamalarında can sıkan zamlar, her geçen gün artmaya devam ediyor. Turkcell, yeni bir indirim haberi vererek, abonelerinin mutfak harcamalarını azaltacağı müjdesini duyurdu. Turkcell Bizce kullanıcıları, İpragaz tüpü indirimli alacak. İşte detaylar…

Mutfak harcamaları tüm vatandaşlar için can sıkıcı zamlarla artıyor. Bu harcamaları azaltmak isteyen kişiler, indirim ve kampanya haberlerini yakından takip ediyor. Mutfak harcamalarını azaltmayı hedefleyen kampanyalardan biri de Turkcell tarafından düzenleniyor. Turkcell Bizce kampanyası kullanıcıları, İpragaz tüpleri indirimli alma hakkı elde ediyor.

Turkcell Bizce uygulaması, Turkcell abonelerinin yararlanabileceği bir uygulama olarak kullanılıyor. Uygulamanın kullanıcıları yeni kampanya sayesinde İpragaz’dan indirimli bir şekilde tüp alma hakkı elde ediyor. Bunun için bazı başvuru şartları bulunuyor. İndirimli tüp almak isteyenlerin bu şartları yerine getirmesi isteniyor.

KAMPANYADAN YARARLANMA ŞARTLARI

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Turkcell Bizce uygulaması üzerinden şifre alması gerekiyor. Buradan alınacak şifrenin sipariş esnasında telefon numarası ile beraber bayiye iletilmesi gerekiyor.

Şifre almak isteyenler SMS yoluyla da şifreye ulaşabiliyor. Bunun için IPRAGAZ yazarak 2263’e mesaj atılması gerekiyor. Kampanya sadece 12 kilogram ağırlığında olan mutfak tüplerinde kullanılabiliyor. Kampanya geçerlilik tarihi ise 2 Mayıs 2023 olarak belirtiliyor. Bu tarihte saat 23.59’a kadar kampanyaya katılmak gerekiyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya kapsamında tüp almak isteyenlerin sadece bir hakkı bulunuyor. 45 gün içerisinde tek sefere mahsus kampanyaya katılmak mümkün oluyor. Kampanya için katılım sınırı 100 bin olarak belirtiliyor. Yani 100 bin sınırına ulaşıldığında kampanya sona eriyor.

Kampanya sadece İpragaz bayilerinde geçerli oluyor. Kampanya kapsamında 12 kilogram ağırlığında olan mutfak tüpünün fiyatı 280 TL oluyor. Fiyatın indirime girmesi ile tüketicinin parası cebinde kalıyor. Mutfak harcamalarını kısmak isteyenler ve tasarruf sağlamak isteyenler, bu kampanyadan yararlanabiliyor.

Kampanya kapsamında 2 Mayıs’a kadar indirimli tüp almak mümkün oluyor. Bu tarihten sonra indirim geçerliliğini kaybediyor. Bu nedenle kampanyaya katılmak isteyenlerin tarih detayına dikkat etmesi gerekiyor.

TCMB'den menkul kıymet tesisine ilişkin yeni karar! Yasmin Erbil sosyal medyayı salladı! İşte yürek hoplatan o pozlar... Avrupa'yı sallayan açıklama: Kendimizi Türk milleti olarak görüyoruz!
Sonraki Haber