Türk vatandaşlarına ücretsiz vize verilecek!

Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği, 1 Ekim'den itibaren St. Petersburg ve Leningrad bölgelerine yapılacak seyahatlerde elektronik vize uygulamasının başlayacağını duyurdu. Elçiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Türk vatandaşlarına E-vizelerin en fazla 30 günlük süre için ücretsiz verileceğini ve en fazla 8 gün kalma hakkı tanınacağını belirtildi.

Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği, 1 Ekim 2019 tarihi itibariyle ülkenin St. Petersburg ve Leningrad bölgelerine gidecek Türk vatandaşları için yeni vize uygulamasını Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

1 Ekim 2019 tarihinden itibaren St. Petersburg ve Leningrad Bölgesi’ne yapılacak seyahatlerde elektronik vizeler uygulanacağını belirten Ankara Büyükelçiliği,  açıklamasında "1 Ekim 2019 tarihinden itibaren St. Petersburg ve Leningrad Bölgesi’ne yapılacak seyahatlerde elektronik vizeler uygulanacaktır. E-vizeler, en fazla 30 günlük süre için ücretsiz olarak verilecek, en fazla 8 gün kalma hakkı tanıyacaktır." denildi.

Küresel fonlardan Türkiye’ye para girişi artacak Deniz Çakır, vefat eden rol arkadaşı Sabina Toziya'yı böyle andı! 100 bin lira maaşla çalıştıracak eleman bulamıyorlar
Sonraki Haber