Fenerbahçe Beko Türk Telekom'u da yenip 8'de 8 yaptı

Fenerbahçe Beko deplasmanda Türk Telekom'u 1 sayı farkla mağlup ederek ING Basketbol Süper Ligi'nde 8'de 8 yaptı. Hafta içi THY Euroleague'de Barcelona'dan deplasmanda 42 sayı fark yiyen Igor Kokoskov'un takımı ligde yara sardı.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında Türk Telekom'a konuk olan Fenerbahçe, başkent deplasmanında 81-82 kazandı. Ligde 8'de 8 yapan Sarı-Lacivertliler'de Lorenzo Brown 16 sayıyla takımının en skorer ismi oldu.

Amerikalı guardı 14 sayıyla Jarell Eddie, 11'er sayıyla Dyshawn Pierre ve Ahmet Düverioğlu izledi. 5 ismin çift hanelere ulaştığı Fenerbahçe'de Bobby Dixon 10, Kenan Sipahi ise 8 sayı üretti. Hafta içi THY Euroleague'de Barcelona'dan deplasmanda 42 sayı fark yiyen Igor Kokoskov'un takımı ligde yara sardı.

Ligdeki 6 maçlık galibiyet serisi sona eren Türk Telekom, 8. maçında 2. yenilgisini aldı. Mavi-Beyazlılar'da Amerikalı forvet Samuel Dekker'ın 20, Kyle Wiltjer'in 18 sayısı yenilgiyi önleyemedi.

SON BÖLÜM NEFES KESTİ

Wiltjer ve Eric ile etkili oyununu sürdüren Türk Telekom, maçın son 3 dakikasına da 78-72 önde girdi. Fenerbahçe Beko Eddie'nin 3 sayı çizgisi dışından attığı basketle 39. dakikada skoru eşitledi: 78-78 ve aynı oyuncunun serbest atıştan ürettiği sayı ile bitime 35 saniye kala 78-79 öne geçti. Ancak Türk Telekom Mcintyre'nin 3 sayılık basketiyle yanıt verdi ve bitime 30 saniye kala 81-79 yeniden avantaj sağladı. Fenerbahçe Beko ise Brown'un 3 sayılık basketiyle maçın sonuna 25 saniye kala 81-82 öne geçmeyi başardı. Büyük çekişmenin yaşandığı son saniyelerde teknik faullere başvurulurken, Türk Telekom istediği sayıyı üretemedi ve karşılaşma 81-82 Fenerbahçe Beko'nun üstünlüğü ile bitti.

Taksi durağını bastı, tüfekle mermi yağdırdı! Borsa İstanbul'da en çok değer kazanan hisseler belli oldu Fahiş fiyata cezalar 10 kat artırılıyor
Sonraki Haber