Türk Tasavvuf Düşüncesi Çalıştayı gerçekleştirildi

2021 yılının Yunus Emre ve Türkçe Yılı olması dolayısıyla “Ahmet Yesevi’den Yunus Emre’ye Türk Tasavvuf Düşüncesi Çalıştayı” düzenlendi. Sultanbeyli Belediyesinin de paydaşı olduğu çalıştay, birçok önemli akademisyen ve araştırmacıyı bir araya getirdi. Akademisyenler tüm boyutlarıyla Türk tasavvuf düşüncesini anlattı.

“2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı” etkinlikleri kapsamında Sultanbeyli Belediyesi, İstanbul Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Ahmet Yesevi Üniversitesi işbirliğiyle Ahmet Yesevi’den Yunus Emre’ye Türk Tasavvuf Düşüncesi Çalıştayı gerçekleştirildi. Türk tasavvuf düşüncesi ve etkileri; birbirinden değerli akademisyenler ile alanında uzman araştırmacılar tarafından ele alındı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den