Türk jetleri Irak'ın kuzeyindeki terör kamplarını vurdu!

TSK, Irak'ın kuzeyinde bulunan Hakurk, Avaşin, Basyan bölgelerinde saldırı hazırlığında olan teröristlere yönelik hava harekatı düzenledi. Yapılan açıklamada 4 hedefin imha edildiği kaydedildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, 1 Şubat tarihinde Irak'ın kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından üslenme, barınma ve hazırlık amacıyla kullanılan 3 ayrı bölgedeki 4 hedefin savaş uçaklarınca imha edildiğini açıkladı. İşte TSK'nın açıklaması;

"Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak kuzeyinde terör örgütüne ait hedeflerin etki altına alınmasına devam edilmektedir.

Irak Kuzeyi Hakurk /Avaşin/Basyan bölgelerinde keşif ve gözetleme vasıtaları ile karakol/üs bölgelerimize saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik 01 Şubat 2018 tarihinde düzenlenen hava harekâtı neticesinde, teröristlere ait sığınak, barınak ve silah mevzii olarak kullanılan 4 hedef imha edilmiştir.

Harekâta katılan uçaklar emniyetle üslerine dönmüşlerdir."

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! 3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne? 3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları
Sonraki Haber