TÜRK-İŞ’in ardından patronlar da aklındaki asgari ücret rakamını açıkladı

Türkiye asgari ücret görüşmelerine kitlendi. TURK-İŞ Başkanı Ergün Atalay’ın “Pazarlığa  7 bin 785 TL'den başlayacağız” açıklamasından sonra patronlarda aklındaki rakamları açıkladı. İşte iş dünyası temsilcilerine akıllarındaki asgari ücret rakamları…

Kamuoyunun yakından takip etti Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün görüşmelerine başladı. 

İş dünyasından asgari ücrete ilişkin gelen ilk mesajlar artışta enflasyonunun dikkate alınırken, bunun yanında işverenlerin maliyetlerinin de dikkate alınması yönünde oldu. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe üretici ve ihracatçının rekabetçiliğini kaybetmemesi için asgari ücretin 500-600 dolar seviyelerini görmemesi gerektiğini ifade etti. Benzer mesajlar farklı iş örgütü temsilcilerinden geldi. 

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat!