Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a metro çıkışı: 58 km dedi, 5 santim bile yapmadı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın 2019 yerel seçimlerinde 'Ankara'ya 58 kilometre metro yapacağız' vaadini hatırlatan Altınok, "Mansur Yavaş seçim vaatleri arasında, '5 yılda Ankara'ya 58 kilometre metro yapacağım' demişti. Ama 5 santim bile yapılmadı. Ankara'nın ciddi anlamda bir kentsel dönüşüm ihtiyacı da var." diye konuştu.

This browser does not support the video element.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Adayı Turgut Altınok,  31 Mart yerel seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"ANKAPARK'I AÇACAĞIZ"

Altınok, ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından kapatılan daha sonra yine Yavaş tarafından tekrar açılmak istenen Ankapark konusu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altınok, "Ankapark'ı açacağız" dedikten sonra şimdi de Mansur Yavaş da "açacağım" diyor." ifadelerini kullandı.

"YAVAŞ 5 SANTİM BİLE METRO YAPMADI"

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın 2019 yerel seçimlerinde 'Ankara'ya 58 kilometre metro yapacağız' vaadini hatırlatan Altınok, "Mansur Yavaş seçim vaatleri arasında, '5 yılda Ankara'ya 58 kilometre metro yapacağım' demişti. Ama 5 santim bile yapılmadı. Ankara'nın ciddi anlamda bir kentsel dönüşüm ihtiyacı da var." diye konuştu.

"HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ"

Turgut Altınok, Ankara'da halkı ile iç içe olacaklarının altını çizerek, " Biz, herkesi kucaklayacağız, ne ayıracağız ne de kayıracağız. Çankaya'nın alamadığı hizmetleri yapacağız." sözlerini kullandı.

"ANKARA'MIZI YEŞİL BİR BAŞKENT YAPACAĞIZ"

Ankara'da doğal yaşam alanlarını zenginleştirerek, bu alana yönelik çalışmalar yapacaklarını dile getiren Altınok, "Ankara'mızı yeşil bir Başkent yapacağız. Hem Ankapark'ı açacağız ama onla beraber orada büyük bir doğal yaşam alanı yapacağız." açıklamasında bulundu.

"ANKARA'MIZ 5 YILDA ÇOK ŞEY KAYBETMİŞTİR"

Mansur Yavaş başkanlığındaki ABB yönetiminin 5 yıl kayıp yaşattığını söyleyen Altınok, "Ankara için yapacaklarımızı kısa bir süre sonra kamuoyuna paylaşacağız. Ankara'mız 5 yılda çok şey kaybetmiştir." diye konuştu.

"Sen kime parmak sallıyorsun..." YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! ‘TEMİZ ELLER’ İSİMLİ DARBE GİRİŞİMİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER! AK Parti ve MHP'ye kumpas planında Uğur Dündar iddiası!