Turgay Güler'den Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan tepkisi!

Paris'te başlayan terör saldırıları öncesinde terör bağlantılı 3 kişi öldürülmüştü. Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu o terör yanlıları için başsağlığı diledi. Gazeteci Turgay Güler, sosyal medya hesabından bu duruma tepki gösterdi.

Terör örgütü PKK yanlıları, Fransa'nın başkenti Paris'te terör yanlısı 3 kişinin ölmesine neden olan silahlı saldırıyı protesto gerekçesiyle şiddet eylemleri gerçekleştirdi. Binlerce terör örgütü PKK yanlısı, Paris'te Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.

Terör örgütü yanlısı saldırganlar, kaldırım taşlarını sökerek polise, etraftaki ev ve dükkanlara fırlattı. Terör örgütü yanlıları, sivillere ait çok sayıda otomobil ve motosikleti ters çevirerek ateşe verdi.

TURGAY GÜLER'DEN AHMET DAVUTOĞLU VE ALİ BABACAN ELEŞTİRİSİ

Bölgedeki olaylar büyürken Türkiye'deki terör yanlıları da kendini belli etti. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bir konuşmasında saldırıda öldürülen 3 kişi için başsağlığı diledi. Ancak bu saldırılarda öldürülen o 3 kişinin terör bağlantılı isimler olduğu deşifre edilmişti.

Gazeteci Turgay Güler, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun terör bağlantılı kişilere başsağlığı dilemesini eleştirdi.

Hamas, Katarlı ve Mısırlı arabuluculara ateşkes teklifini kabul etti Konyaspor - Fenerbahçe | İlk 11'ler belli oldu Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek?
Sonraki Haber