Tunceli'de PKK'lı teröristlere ait 5 odalı sığınak imha edildi!

Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından Pülümür ilçesi kırsalında gerçekleştirilen PKK operasyonunda, 5 odadan oluşan bir sığınak imha edildi. Sığınakta teröristlere ait çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

This browser does not support the video element.

Tunceli’de Eren-7 Munzur-Mercan operasyonu kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı tarafından Pülümür kırsalında gerçekleştirilen operasyonda 5 odadan oluşan bir sığınak imha edildi.

İŞTE TERÖRİSTLERE AİT EŞYALAR...

İmha edilen sığınak içerisinde 850 adet M-16 mühimmatı, 350 adet Bixi mühimmatı, 2 adet kalaşnikof şarjörü, 1 adet el telsizi, 15 adet büyük tüp, 13 adet küçük tüp, 1 adet jeneratör, 50 kilogar mazot, 10 litre gaz yağı, 9 adet pil bloğu, 100 metre elektrik kablosu, 5 adet el feneri, 1 adet uzaktan kumanda, 1 adet şişme bot, 2000 metre kumaş, 1 adet dikiş makinesi, 300 metre çadır malzemesi ve çok miktarda gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Bölgede operasyonların devam ettiği öğrenildi.

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"