Tunceli'de Dünya Rafting Şampiyonası...

Türkiye'de ilk kez Tunceli'de düzenlenen Dünya Rafting Şampiyonası'nın kortej yürüyüşü ve açılış seremonisi gerçekleştirildi.

Tunceli'de 8 Haziran tarihinde başlayan ve 13 Haziran'a kadar devam edecek olan Dünya Rafting Şampiyonası'nın kortej yürüyüşü ve açılış seremonisi yapıldı.Tunceli-Elazığ karayolunda oluşturulan korteje, 20 ülkeden katılan sporcu, hakem ve teknik heyetin yanı sıra Vali Tuncay Sonel, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, Dünya Rafting Federasyonu Başkanı Danilo Barmaz, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Rafting Asbaşkanı Fikret Yardımcı, Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Sinan Şen, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın...