Tüm dünya bu toplantıyı konuştu! Manşetler kritik zirveyi böyle gördü

Türkiye, Rusya, Ukrayna askeri heyetleri ile BM heyeti arasındaki toplantıdan çıkan sonuçlar dünya basınında önemli bir yer tuttu.

Ukrayna limanlarında bekleyen tahıl ve gıda maddelerinin deniz yoluyla sevkine ilişkin Türkiye, Rusya, Ukrayna askeri heyetleri ile BM heyeti arasındaki toplantıdan çıkan sonuçlar dünya basınında önemli bir yer tuttu. Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres, "Türkiye'deki tahıl zirvesi olumlu bir adım" ifadelerini kullandığı zirvede İstanbul'da koordinasyon merkezi kurulmasına kararlaştırıldı. Zirveden çıkan sonuçların yanı sıra 19 Temmuz'da Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi arasındaki zirve de gündemlerindeydi.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler...