Tüm akıllı otomobillerden daha akıllı! Togg’un cezbedici özelliği

Akıllı otomobil olarak karşımıza çıkan Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un cezbedici bir özelliğini daha ortaya çıktı. Siber güvenlik konusunda bankalardan bile daha yüksek güvenlik standartına sahip olan Togg, Tesla’nın bile hacklendiği bu alana ışık tutuyor. İşte detaylar..

Teknolojinin gelişimi siber saldırıları da beraberinde getiriyor. Bankalar, kamu kurumları veya özel şirketler bu saldırılara tedbir almak adına çeşitli projeler geliştiriyor veya siber güvenlik şirketleriyle anlaşma sağlıyor. Bu teknoloji operasyonları yalnızca kişi veya kurumlara değil, otomobillere de yapılabiliyor.

Geçen yıl 19 yaşında bir hacker, TESLA’nın dünya çapındaki 25 aracını hack’leyerek araçların kontrolünü ele geçirmişti. Türkiye’nin gurur projesi Togg’un da akıllı bir cihaz olması bu tür saldırılara maruz kalabileceği sorularını akla getiriyor. Ancak Togg bu konuda işi oldukça sıkı tutuyor. Güvenlik, akıllı kontrat ve hızlı mobilite çözümleri sunan Ava Labs ile yaptığı strateji ile tüm bu saldırılara karşı kendini üst düzey korumaya alıyor.

Türkiye bayrağını görmezden gelip Osmanlı bayrağını koydular! Eylem Tok kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, ne iş yapıyor? Ali Koç'un şok eden sahadan çekilme teklifine Tadic ve Fred engeli! SuperHaber yazdı Ermenistan karıştı Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Emekli zammında yeni hesaplama!