Tuğba Ekinci'nin yerine geleceği iddia edilmişti... Nurseli İdiz Flaş TV'deki 'Al Sana Haber' programının kadrosuna mı katılıyor?

Flash TV'de Seyhan Soylu moderatörlüğünde ekrana gelen Al Sana Haber programında Tuğba Ekinci ile Nihat Doğan tartışma yaşayınca Ekinci programdan ayrılmıştı. Programın yorumcularından Ebru Polat ise kadronun değiştiğini açıklamıştı. Tuğba Ekinci'nin yerine ünlü sanatçı Nurseli İdiz'in geleceği iddia edilmişti. İddialar karşısında Nurseli İdiz bir açıklama yayınladı.

Yayın hayatına kısa süre önce başlayan Al Sana Haber programının sunucularında değişiklik yaşandı. Tuğba Ekinci'den sonra programa veda eden isim Bahar Candan oldu. Flash TV'de Seyhan Soylu moderatörlüğünde Nihat Doğan, Tuğba Ekinci, Ebru Polat ve Bahar Candan'ın yorumculuk yaptığı Al Sana Haber programından Tuğba Ekinci, Nihat Doğan ile aralarında yaşanan tartışmanın ardından ayrılmıştı. Programa veda eden bir diğer isim ise Bahar Candan oldu.

EBRU POLAT KADRONUN DEĞİŞTİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI...

Programın sunucularından Ebru Polat, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yorumcu kadrosunun değiştiğini ve aralarına yeni sürpriz isimlerin katıldığını 'Pazartesi günü programımıza Seyhan Soylu, Nihat Doğan ve ben kaldığımız yerden yeni eklenen yorumcularla devam ediyoruz. Kadromuz değişti. Sevgiler.' şeklindeki açıklamasıyla duyurmuştu.


NURSELİ İDİZ'DEN 'AL SANA HABER' AÇIKLAMASI

Tuğba Ekinci ve Bahar Candan ayrılığının ardından 61 yaşındaki tiyatro ve sinema sanatçısı Nurseli İdiz'in Al Sana Haber kadrosuna dahil olacağı konuşulanlar arasındaydı.


Hakkında ortaya atılan iddialar karşısında Nurseli İdiz, Instagram hesabından bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi:

'Flash TV kanalı İle hiç bir şekilde anlaşmam ya da bir program sunacağıma dair teklif almışlığım kesinlikle yoktur. Çıkan Asılsız haberlere lütfen inanmayınız. Saygılarımla Nurseli İdiz'


Romanya vatandaşları Türkiye’ye vizesiz girebilecek Eşi Bedriye Kılıç’ı öldürdüğünü itiraf etmişti! İşte istenen ceza Hastanelerde yeni dönem başlıyor! Uzaktan muayeneyi SGK karşılayacak
Sonraki Haber