Tuğba Ekinci, Nazlı Kayı ile evlenen Hacı Sabancı'yı ifşa etti

2005 yılında çıkardığı 'O şimdi asker' şarkısı ile hafızalarda yer edinen 44 yaşındaki şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz haftalarda Nazlı Kayı ile hayatını birleştiren Densa Holding Başkan Yardımcısı Hacı Sabancı ile ilgili yıllar sonra şoke eden bir itirafta bulundu. Ekinci, Sabancı'nın yıllar önce kendisine hayran olduğunu ve evine geldiğini söyledi. İşte detaylar...

Cemiyet hayatının ünlü isimleri Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı'nın 34 yaşındaki oğulları Densa Holding Başkan Yardımcısı Hacı Sabancı yaklaşık 3 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Nazlı Kayı ile geçtiğimiz yıl nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmış, 9 Ekim'de ise Sabancı çiftinin Kanlıca'daki yalısında sade bir nikah töreniyle hayatını birleştirmişti.


TUĞBA EKİNCİ'NİN HACI SABANCI ANISI

Haziran 2022'de yine Çırağan Sarayı'nda 650 kişinin katılacağı bir düğün daveti verecek olan çiçeği burnunda damat Hacı Sabancı ile ilgili Tuğba Ekinci ağızları açıkta bırakan bir açıklamada bulundu. TV8'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan Ekinci, genç iş insanı Hacı Sabancı ile ilgili bir anısını ilk kez canlı yayında paylaştı.

Konuk olduğu programda "Hacı Sabancı yıllar önce benim evime geldi" açıklamasında bulunan Ekinci, "Benimle tanışmak için bir arkadaşımla iletişime geçmiş. Tanışmak isteyince ben de kabul ettim. Evime geldi tanıştık. Daha sakalları yoktu gencecik çocuktu, bana hayranmış. Yanlış anlaşılmasın ben oynak bir kadın değilim daha çocuktu zaten" şeklinde konuştu.

Sosyetenin ünlü ismi Hacı Sabancı ile bir anısını paylaşan Ekinci, ekran başındakileri şaşırttı.

Dolar yeni güne nasıl başladı? İşte güncel döviz kurları On Numara 20 Mayıs 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı? Gram altın düştü! İşte 21 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları
Sonraki Haber