TUA: 'Ay Görevi' için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor! Gökyüzüne bakın!

Esrarengiz monolitler ile yaratıcı bir şekilde duyurusu yapılan ve hayal gücünü zorlayan Ay Görevi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Türkiye Uzay Ajansı (TUA), resmi Twitter hesabından paylaştığı video ile Milli Uzay Programı'nın Ay Görevi ayağının çalışmalarını gösterdi.

This browser does not support the video element.

Milli Uzay Pogramı kapsamında belirlenen hedefler için yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu hedeflerden belki de en önemlisi: Ay Görevi.

AY'A GİTMEYİ SEÇTİK, KOLAY OLDUĞU İÇİN DEĞİL; ZOR OLDUĞU İÇİN

Türkiye Uzay Ajansı (TUA), çalışmaların sürdüğüne yönelik bir Twitter paylaşımı yaptı. Söz konusu paylaşımda Ay Görevi için faaliyetlerin sürdürüldüğüne değinildi ve görevde kullanılacak hibrit motorun geliştirilmesine ilişkin test çalışmaları kaydedildi.

'BİZ BURADAN DEVAM...'

TUA'nın paylaşımında, "Biz buradan devam... Millî Uzay Programı'ndaki önemli hedeflerden biri olan Ay Görevimiz için hibrit motor geliştirme çalışmaları hız kesmeden sürüyor." ifadeleri kullanıldı.

SÜLEYMANCILAR'A YENİ SUÇLAMA! Hareketli ve sabit deniz hedefi atışları tam isabet "Erdoğan, Atatürk’ten sonra gelmiş ikinci büyük liderdir" BEKA SORUNU VURGUSUYLA NE ÖNERDİ? SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI! Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu!